Zoek en Boek

Land:
Plaats:
Prijs:
Duur:
Soort:
Met:
wis

Zoeken... en boeken!

Er zijn 145 resultaten gevonden. Pas de zoekcriteria aan om gerichter te zoeken.

Hieronder staan resultaten 1 tot 10.

Volgende pagina
FotoPlaats
Europa
Najaarsaanbieding 5 dagen Bohemen en Praag
Deze busreis combineert de prachtige natuur en cultuur van Tsjechië. U maakt een rondrit door het Boheems Paradijs. Dit gebied is één van de mooiste natuurgebieden van Tsjechië. Sinds oktober... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 99
Europa
Stedentrip 3, 4 en 5 dagen Berlijn
Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken, dierentuinen en winkelcentra.... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 149
Europa
Stedentrip 4 en 5 dagen Praag
Maak zeer voordelig kennis met de 'Gouden Stad' Praag. Praag is één groot openluchtmuseum met schitterende paleizen, kloosters, kerken en monumenten. Bekijk de wisseling van de wacht, het... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 189
Europa
Kerstreis 5 dagen Berlijn
Geniet van Berlijn in kerstsfeer met deze 5-daagse kerstreis. Bezoek een aantal typisch Duitse kerstmarkten in de nostalgische ambiance van Berlijn. Bezoek het park Sanssouci, de Reichstag en de... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 199
Europa
Stedentrip 3, 4 en 5 dagen Parijs
Parijs staat bekend als één van de meest romantische steden ter wereld. Ga mee met een van onze stedentrips en maak een wandeling langs de Seine, geniet van het schitterende uitzicht over de stad... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 219
Europa
Excursiereis 5 dagen Bohemen en Praag
Het gebied Bohemen met het Boheems Paradijs is één van de mooiste natuurgebieden van Tsjechië. Sinds oktober 2005 behoort een gedeelte van het park tot de Europese Geoparken van UNESCO. Praag is... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 239
Europa
Excursiereis 5 dagen Thüringen, Erfurt en Weimar
Thüringen is het centrum van het Duitse geestesleven en de kunstwereld. Maarten Luther heeft op de Wartburg de bijbel vertaald, de Duitse dichters Goethe en Schiller zijn in Weimar werkzaam geweest... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 239
Europa
Excursiereis 5 dagen Paltser Woud
Het Paltser Woud is door UNESCO aangemerkt als Wereldnatuurerfgoed. Het is een gebied met prachtig natuurschoon, bijzondere rotsformaties, fraaie uitzichten, burchten en pittoreske dorpjes. Het... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 249
Europa
Excursiereis 5 dagen Rijn en Moezel
Het Duitse Eifellandschap bestaat uit prachtige natuurgebieden, schitterend gelegen stuwmeren en hoge bergen. Het Moezellandschap heeft fraaie oevers en prachtige dorpen en steden. Een gebied vol... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 249
Europa
Excursiereis 5 dagen Wismar, Rostock en Rügen
We maken met u een prachtige reis naar het noorden van Duitsland. Het gebied staat bekend om zijn vele meren, prachtige kusten en mooie steden als Rostock en Wismar. U brengt een bezoek aan het... Boeken kan vanaf 5|transportType dagen.
€ 249

Volgende pagina


Disclaimer - Topvakanties - Zomervakantie - Nowtravel Jongerenreizen - Boek Vakantie - Vakantie - Travelfind - Zoek wintersport